Solopizza Xàtiva

El Portal d’Ocupació de Xàtiva ha publicat una sèrie de noves ofertes de treball. En concret es tracta d’ofertes de tècnic de selecció, auxiliar administratiu, operari de producció amb diversitat funcional, encarregat de restaurant, comercial de fibra òptica i peons agrícoles.

L’oferta de tècnic de selecció respon a un contracte eventual per circumstàncies de producció a una empresa de Carcaixent, amb una durada de més de sis mesos, jornada laboral completa amb torn partit i salari a convenir. Les funcions a realitzar estan relacionades amb la selecció de personal, entrevistes personals i funcions administratives. Altra oferta és la d’auxiliar administratiu a un departament de recursos humans en una empresa de Manuel, amb dos horaris alternatius i amb les funcions de recepció, registre, control, seguiment i elaboració de comandes, a més de supervisar la comptabilitat i facturació de l’empresa i tenir contacte amb clients i proveïdors.

Respecte a l’oferta d’operari, els aspirants han de tindre un certificat de discapacitat física o psíquica superior al 33%, segons es demanda des d’aquesta empresa manufacturera de Montaverner, que ofereix un contracte de més de sis mesos amb torns rotatius de matí, vesprada i nit en tasques de treball en cadena amb màquina de reciclatge de cablejat i elements diversos.

L’oferta d’encarregat de restaurant arriba des de Xàtiva, i en ella s’oferta un contracte de més de sis mesos amb jornada completa i salari a convenir, sent necessària experiència mínima de dos anys i carnet de manipulador d’aliments. D’altra banda, també s’ofereixen a Xàtiva dos llocs de treball com a comercial de fibra òptica i telefonia mòbil, amb un contracte a temps parcial de durada superior a 6 mesos, i amb salari de 7.000 euros bruts a l’any.

Per últim, també hi ha disponibles ofertes per a peons agrícoles, concretament en el municipi d’Aielo de Malferit amb contractes laborals d’1 a 6 mesos. És necessari vehicle propi i experiència d’almenys un any, valorant-se la incorporació de dones.

Els interessats en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina https://xativa.portalemp.com per obtenir més informació.

WhatsApp Portal de Xàtiva