Nova temporada teatral, sessió del Cinema d’Estiu i subvencions culturals a Canals

147

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Canals ja té llesta la nova temporada teatral per a l’últim trimestre de l’any

La regidoria de cultura de l’Ajuntament de Canals continua apostant pel teatre de gran qualitat per a l’últim trimestre de l’any. Una oferta teatral amb espectacles per a tots els públics, amb preus més que raonables, perquè l’accés al teatre siga possible per a tothom. Amb tot, des de l’Ajuntament de Canals es pretén fer del centre cultural papa Calixt III un lloc de referència de l’art i la interpretació a la nostra comarca.

En aquest darrer trimestre de l’any trobem espectacles familiars, com «Pinocho un musical de aventuras»,»Alicia al musical de les meravelles» i «Ranpunzel un musical muy peliagudo», obres amb preus populars que van des de 3 a 6 euros.

Per altra banda, per al públic adult l’aposta és més que destacada, l’escenari del Centre Cultural Papa Calitx III, albergarà espectacles de gran renom, «Campeones de la Comedia « , «Burundunga» d’ olympia Metropolitana, «La Coartada», amb María Castro, «Els Villalonga» de l’horta Teatre, a més del teatre musical «Las 4 estaciones ya no son lo que eran» o els espectacles de dansa, «Migrare» i «El Perdón «aquesta última amb Joana Acosta.

La regidoria de cultura torna a posar a l’abast dels espectadors els abonaments culturals, que ja s’han posat a la venda i on els interessats podran escollir entre l’abonament de temporada vàlid per a set espectacles a un preu de 44 euros o l’abonament 5R vàlid per a cinc espectacles al preu de 26 euros, tots dos dedueixen el 21% de l’IRPF autonòmic en la declaració de la renda anual.

A banda, trobem altres abonaments, com són l’anomenat 3R vàlid per a tres espectacles al preu de 16 euros o el 3R familiar vàlid per a tres espectacles al preu de 9euros.

Des de la regidoria de cultura es vol premiar la fidelitat dels espectadors i per això ja està obert el període de renovació d’abonaments prioritaris per a totes i tots els que ja el posseïxen de l’anterior trimestre., després d’aquest període que es tancarà el 20 de juliol, s’obrirà un altre per als nous abonaments, mentre a partir del 5 de setembre es posaran ja a la venda les entrades per a cada espectacle.

Recordem que tota la informació d’aquesta nova oferta teatral a Canals la descobrirem a la web www.agendacanals.com.

El Club de Lectura de Canals ha preparat per a hui l’emissió de «OTRA RONDA» del director danés Thomas Vinterberg

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha preparat per a aquesta nit una nova sessió del Cinema d’Estiu amb “Otra Ronda” del director danés Thomas Vinterberg.

Aquest film, catalogat dins del gènere del drama, es va estrenar l’any 2020 a Dinamarca. Aquest mateix any es va posicionar en el top 10 de les millors pel·lícules, i va obtindre 10 nominacions, entre les quals s’incloïen:
• 2020: Premis Óscar: Millor pel·lícula internacional
• 2020: Globo de OrO: Nominada a millor pel·lícula de parla no anglesa
• 2020: Premis BAFTA: Millor pel·lícula de parla no anglesa, amb quatre nominacions.
• 2021: Premis Goya: Millor pel·lícula europea

Dins del seu elenc, compta amb les actuacions de Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Susse Wold, Maria Bonnevie, Dorte Højsted, Helene Reingaard Neumann, Martin Greis, Magnus Sjørup, Mercedes Claro Schelin, Frederik Winther Rasmussen, Silas Cornelius Van, Albert Rudbeck Lindhardt, Aksel Vedsegaard, Aya Grann.

En «OTRA RONDA», Thomas Vinterberg conta la història de quatre professors d’institut que s’embarquen en un experiment sociològic, en el qual cadascun d’ells haurà de mantindre la taxa d’alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seua vida diària, intentant demostrar d’aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seua vida.

L’emissió de la pel·lícula tindrà lloc hui, dijous 7 de juliol, a les 22 hores, al pati del CEIP Calixt III de Canals, amb entrada gratuïta.

S’obri el termini per a sol·licitar les subvencions culturals de l’Ajuntament de Canals

Hui, 7 de juliol, al BOP de València s’ha publicat l’anunci de la convocatòria de les subvencions concurrents de l’Ajuntament de Canals a les associacions culturals locals.

El termini de presentació serà de 20 dies hàbils a comptar des de hui. Amb la qual cosa, fins al 29 de juliol de 2022, les associacions culturals locals de Canals podran presentar-se a aquestes subvencions mitjançant les propostes dels seus projectes i pressupostos d’activitats per l’any 2022.

Amb açò, podran sol·licitar una ajuda econòmica a través d’una subvenció de l’Ajuntament de Canals.

La quantia total a repartir entre les associacions és de 10.000 euros.

Tot el procés s’ha de fer de manera telemàtica i, tant les bases com la informació completa al respecte, es podran consultar a l’apartat de Transparència de l’Ajuntament de Canals:
https://transparencia.canals.es/contractacio/subvencions
https://web.canals.es/noticia-completa?entryId=303142

WhatsApp Portal de Xàtiva