Nova sessió de cinema a Canals amb ritme de Jim Morrison amb la pel·lícula “The Doors”

18

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Aquest dijous 21 d’octubre, a les 21.45 hores, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntamet de Canals, junt el Club de Lectura oferiran una nova sessió del cinema de tardor amb la pel·lícula “The Doors” de l’aclamat director Oliver Stone.

La pel·lícula retracta la vida del músic Jim Morrison, vocalista del grup “The Doors”, per a molts un regal de Déu; per a altres, un enviat del Diable. Morrison va viure al límit, en una anàrquica carrera autodestructiva plena d’escàndols, ira i passió.

“The Doors” va generar controvèrsia quan es va estrenar perquè els integrants del grup no estaven d’acord amb la manera que el director va retractar a Morrison. «Se’l mostrava com un psicòpata i no com el que era: un artista i un poeta», afirmava el grup. No obstant això, la crítica i el públic va alabar la interpretació del jove actor Val Kilmer en la pell de Jim Morrison.

La pel·lícula estarà presentada per Javi Ferrer, veu i guitarra del grup de rock de Canals “Bristol”. Cal recordar que aquest grup està format també per Ximo García (guitarra), Iván Ballester (bateria) i Javi Fajardo (baix). Com sempre, la projecció es durà a terme al Centre Cultural Calixte III.

WhatsApp Portal de Xàtiva