Nova sessió de cinema a Canals amb la pel·lícula japonesa “Un asunto de familia”

22

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El Club de Lectura de Canals presenta, en col·laboració de la Regidoria de Cultura, la pel·lícula japonesa “Un asunto de familia” del director Hirokazu Koreeda, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l’Adopció que es celebra el 9 de novembre.

La història comença quan Osamu i el seu fill, després d’un dels seus habituals robatoris, es troben a una xiqueta en el carrer sola i amb fred. Al principi, la dona d’Osamu no vol que es quede amb ells, però a poc a poc canvia d’opinió. Malgrat sobreviure amb dificultats econòmiques, la família és feliç fins que un dia un incident posa a prova els llaços que els uneixen.

“Un asunto de familia” va guanyar la Palma d’Or del Festival de Cannes i a més a més, va rebre nombroses nominacions a premis, incloent-hi l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Koreeda explora en les seues pel·lícules temes com la memòria, la mort i com s’assumir la pèrdua del ser estimat.

La pel·lícula tindrà lloc, com cada dijous, l’11 de novembre a les 21.45 hores al Centre Cultural Calixte III de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva