Nova edició de la Colors Run a la Fira 2017

540

La Colors Run se celebra per segona vegada a la pròxima Fira de Setembre. A causa de l’èxit obtingut a l’anterior edició, en la que participaren més de 700 persones tant del nostre poble com de les comarques del voltant, la Regidoria de Fira i Festes ha decidit repetir aquesta proposta de la regidora Celia Ibáñez que es du a terme conjuntament amb el Club d’Atletisme Canals.

Com a principal novetat, s’incorpora un canvi al recorregut respecte al darrer any, ja que l’itinerari es farà de manera circular per tal de concentrar tota l’activitat a un espai delimitat. Per tant, enguany comença i acaba a la Zona Jove existent junt al Camp de Futbol Quatre Camins, quedant d’aquesta manera: Zona Jove, c/Quatre Camins, Av Corts Valencianes, C/Maestro Serrano, c/Dionís d’Hongria, c/L’estació, Av Jaume I, Pl. Pont del Riu, Av Blasco Ibáñez, c/Lluis Vives, Pl. Constitució, c/Escoles, c/Dr Saurina, c/Quatre Camins fins al recinte firal Zona Jove.

La cursa tindrà lloc el divendres 15 de setembre a les 18:00h des de la Zona Jove Quatre Camins, on també es podran recollir les identificacions a partir de les 16:30h. Prèviament caldrà inscriure’s del 4 a 8 de setembre a la Casa de Cultura “Ca Don José” en horari de 17 a 20h.

La participació té un preu de 7€ i inclou 2 bosses de pols holi, samarreta, motxilla, polsera identificativa i 1 botella d’aigua. Es recomana als assistents dur roba blanca perquè l’efecte dels colors s’aprecie millor. Des de l’Ajuntament de Canals es vol convidar a tota la població a participar en aquesta iniciativa, que mescla la diversió amb família i amics amb l’aspecte saludable de practicar exercici a l’aire lliure, pels carrers del nostre poble.

Celia Ibáñez, regidora de Fira i Festes, ha animat a la ciutadania a inscriure’s a esta cursa de colors que en 2016 fou tot un èxit i que pretén ser un esdeveniment festiu, familiar, esportiu i saludable per a tots i totes els que participen. També ha volgut agrair la inestimable ajuda en la col·laboració i organització de la cursa al Club d’Atletisme Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva