Nou curs de Monitor de temps lliure

884

La Regidoria de Joventut organitza una nova edició del curs MAT: monitor d’activitats de temps lliure. Anteriorment es va realitzar de manera intensiva al mes de juliol, ara tan sols serà els dissabtes. El curs ha començat aquest 20 d’octubre de 09.00h a 14.00h i de 15 a 18:00 en la Casa de la Joventut de Xàtiva. El curs està certificat per l’IVAJ i l’imparteix l’Escola Abast Animació com cursos anteriors, té un preu de 130€ i de 115€ per als que tenen C.J. El curs habilita als i les joves a treballar com a monitor/a dins de l’àmbit de l’animació sociocultural què amenitza tota classe d’esdeveniments i realitza programes d’activitats relacionats amb diferents àrees com una granja escola, menjador escolar, acampades, convivències, voluntariat, tallers i activitats, etc.
Si vols assistir, encara queda alguna plaça, posa’t en contacte amb el centre d’informació Juvenil, en el carrer Montcada 14, o per mail joventut@ayto-xativa.es

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva us animem que participeu en les activitats de la Casa de la Joventut, us ho passareu molt bé, consulta les programacions en les xarxes, Instagram @infojove_xativa, Facebook infojove xàtiva, o vine a recollir-la físicament a la casa de la joventut, t’esperem.

WhatsApp Portal de Xàtiva