Nou cap de setmana teatral a Canals amb l’obra familiar “TEMPUS”

37

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Aquest diumenge 24 d’octubre, a les 18.30 hores, es durà a terme al Centre Cultural Papa Calixte III de Canals, l’obra teatral infantil “TEMPUS” de la companyia EQM Producciones.

“TEMPUS” parla del temps a partir de la figura de Klaus, un vell rellotger que convida al públic a fer una visita al seu taller, però on curiosament sembla que s’haja aturat el temps. Klaus no parla. Malgrat açò, ell explica la història dels rellotges, demostrant que arreglar un rellotge de paret pot acabar sent una escena ben divertida.

Com a curiositat, durant l’espectacle hi haurà música en directe original interpretada per un pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle.

L’obra “TEMPUS” està protagonitzada per Joan Fernández. Aquesta companyia assenyala que «creem històries originals, busquem un teatre de qualitat, lliure de clixés, capaç d’il·lusionar i de transmetre un imaginari col·lectiu, i per sobretot, fer que el públic s’ho passe tan bé veient els nostres espectacles com nosaltres representant-los».

Com a novetat, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals aposta pel cinema infantil i per això, aquelles persones que hi acudisquen a aquesta obra, se’ls regalarà una entrada per anar al cinema, el proper diumenge 31 d’octubre a les 17.00 hores, per a gaudir de la pel·lícula d’acció real “Mulán” de Disney.

WhatsApp Portal de Xàtiva