Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida ha escollit el guanyador de la seua 26a edició: ‘No puc viure sense tu’. Ha estat l’obra de Vicent J. Sanz i Guerrero la que s’ha guanyat al jurat del certamen literari de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Els membres del jurat que, per primera vegada, van ser de vinculació totalment valldalbaidina, van fer les seues deliberacions telemàticament, davant la complexitat de fer reunions presencials. Els encarregats de seleccionar les millor obres presentades en la present edició van ser Josep Manel Andrés, en representació de l’IEVA i de la COVALBA; Emili Casanova, acadèmic i representant de l’AVL; Josep Penadés, guanyador de la 25a edició; Paula Soriano, persona vinculada a l’edició literària i representant de Bromera i l’investigador i historiador Antonio Calzado, que presideix el jurat per delegació del president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

L’acte va ser inaugurat pel conseller de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el Sr. Federico Vidal, que va donar pas a Josep Gregori, editor de Bromera, i a Josep Penadés (guanyador de la 25 edició), els quals van fer una breu intervenció sobre l’obra “Olor del Pensament”.

Per últim, el president del jurat va informar, mitjançant la lectura de l’acta, que el guanyador de la 26 edició es Vicent J. Sanz Guerrero, amb l’obra “No puc viure sense tú”.

En finalitzar l’esdeveniment, Josep Penadés va signar exemplars de la seua obra “L’olor del pensament” als assistents.

Procedència de les obres

Del total d’obres presentades, 11 d’elles ho han fet utilitzant un pseudònim, 19 obres han estat presentades per homes i 3 originals són presentats per dones, a més de 2 obres escrites a quatre mans. Pel que fa a la seua procedència, 16 obres venen de comarques valencianes; 16 més tenen la seua procedència en terres catalanes, a més d’una obra arribada des de les Illes Balears, una obra procedent del EE.UU. i una altra del Regne Unit.

RESSENYA DE L’AUTOR

Vicent J. Sanz Guerrero (Montaverner 1973) es arquitecte tècnic de professió, però manté una relació molt íntima amb la música i l’escriptura. És novell i aprenent en l’art literari, però no ha deixat mai d’escriure textos i fer xarrades a nivell local relacionades amb la seua vessant professional. Fa uns anys va auto-editar una novel·la de gènere eròtic “Bagassa primerenca, beata tardana” i posteriorment va decidir participar al Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, on va quedar finalista en dues ocasions.

Amb aquesta nova novel·la “No puc viure sense tu” proposa fer un pas endavant amb l’erotisme, amb una història contada en segona persona, més íntima i directa, on planteja també diferents aspectes psicològics dels personatges. Per altra banda intenta contar les històries barrejant l’erotisme i l’humor, una combinació explosiva que tradicionalment sempre han anat de la mà.

SINOPSI DE L’OBRA

Teresa i Jaume són una parella jove que ha heretat una antiga masia no per raons de llinatge. En aquesta casa posaran a prova les seues fantasies sexuals fins a arribar al punt de muntar un negoci: una casa del plaer amb clientela exclusiva que vulga explorar la seua sexualitat i l’intercanvi de parelles.

Carme és l’empresària local que guarda recremor amb la parella per no haver heretat ella aquesta masia, que li hauria d’haver tocat per família. A més, viu una doble vida, la de l’empresària i futura promesa política incorrupta, amb el matrimoni perfecte, i la de la dona insatisfeta sexualment pel seu marit que d’amagades es desboca pel sexe.

Erotisme bucòlic narrat per una traductora que posa en pràctica el que només la imaginació li mostrava. Una novel·la amb ritme in crescendo que barreja eixe món de somni eròtic rural amb un de més físic, el dels comiats de solters, per tal de diluir les rivalitats ancestrals entre la gent de la zona, alhora que serveix d’instrument per a avançar en la corrupció sense escrúpols.

I tot escrit en una llengua rica, suggeridora, propera i precisa.

WhatsApp Portal de Xàtiva