Solopizza Xàtiva

Caixa Ontinyent ha posat en marxa, a través de la seua Obra Social, la Fundació Caixa Ontinyent amb l’objectiu que desenvolupe, especialment, activitats que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies.

Entre els projectes més immediats, la Fundació Caixa Ontinyent assumirà el programa d’educació financera “Finança’t”, que impulsava l’Obra Social a través de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, posat en funcionament en 2016 i que ha beneficiat, en este temps, a 17.500 persones.

Al llarg d’enguany, la Fundació estudiarà a més la possible recuperació del Mont de Pietat amb l’objectiu de facilitar préstecs amb garantia prendaria de joies, i que ja va mantindre Caixa Ontinyent des de la seua fundació en 1884 durant 80 anys.

La Fundació permetrà diversificar i ampliar una Obra Social de Caixa Ontinyent orientada actualment a la implantació de centres, la investigació i divulgació de temes autòctons a través de publicacions, col·laboració amb col·lectius, presència als campus universitaris i gestió de Fundacions de caràcter docent, social i assistencial.

WhatsApp Portal de Xàtiva