Mor l’ex alcalde de la Font de la Figuera, Vicente Belda

557

L’ex alcalde de la Font de la Figuera, Vicente Belda Cantavella, ha mort este matí als 74 anys d’edat. L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial per la pèrdua de qui fora primer edil durant la legislatura 2011-2015.

El Consistori desitja transmetre les seues condolences a la família, amigues i amics per la pèrdua de Vicente Belda, qui sempre va treballar per la localitat de La Costera de manera incansable i amb gran esperit dialogant. Belda, a més, va exercir com a jutge de pau a l’Ajuntament de la Font de la Figuera durant 20 anys, abans d’accedir a l’alcaldia al juny de 2011.

La família, que agraeix les mostres d’afecte a tota la ciutadania, ha transmés que es vetlarà al que fora primer edil en la intimitat a causa de la situació epidemiològica provocada per la COVID-19.

Vicent Muñoz, actual alcalde de la Font de la Figuera, va lamentar profundament esta pèrdua irreparable per al municipi: “Vicente Belda va ser un exemple per a tots, ja que durant la seua estada en l’alcaldia va destacar pel seu caràcter dialogant i per la capacitat per a aconseguir acords en les propostes”.

Ens va ensenyar a totes i tots a mantindre la temprança i componiment en moments tan complicats com els que vam viure durant la crisi econòmica de fa uns anys”, va afegir Muñoz, que va destacar el seu important paper durant la celebració del 700 aniversari de la carta de poblament de la Font de la Figuera.

El soterrar serà demà dissabte, a les 11:00 hores, a l’església.

WhatsApp Portal de Xàtiva