WhatsApp Portal de Xàtiva

L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva acaba de llançar un metreminut amb motiu de l’inici de la Fira d’Agost. Es tracta d’un futllet que conté, d’una banda, un plànol d’ubicació dels principals aparcaments habilitats dintre del dispositiu especial per a la Fira d’Agost i, d’altra, un croquis amb indicació del temps que es tarda en caminar d’un punt a altre de la ciutat.

El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha explicat que “aquesta senzilla mesura persegueix contribuir a la pacificació del trànsti rodat a la ciutat els dies de festa gran. Com tothom sap, estem treballant en l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i hem cregut que la Fira d’Agost és un moment excel·lent per caminar cap a ixe model que perseguim, on la utilització del cotxe perd pes front al transport públic, la bicicleta o anar caminant”.

S’ha editat més de 10.000 futllets del metreminut que seran distribuïts en els punts d’informació de la Fira, en els aparcaments i en punts neuràlgics de la ciutat, amb la finalitat d’aconseguir una bona difusió i un nivell d’informació adequats.

Clinica Fertilidad Xàtiva