WhatsApp Portal de Xàtiva

S’han editat 10.000 díptics informatius del dispositiu per a distribuir-los en les comarques veïnes

L’àrea de Mobilitat dirigida pel primer tinent d’alcalde Miquel Lorente ha habilitat 996 places d’aparcament gratuït en els aparcaments dissuasoris ubicats en el polígon la Mola, el camp municipal de futbol Paquito Coloma, junt a les instal·lacions de Comercial Setabense i al carrer la Reina. D’altra banda, es comptarà amb la primera hora gratuïta en els aparcaments subterranis de RENFE i Glorieta.

La zona blava serà gratuïta durant la setmana de Fira. També s’ha volgut promoure l’ús dels 17 punts d’aparcaments per a bicicletes que hi han distribuïts per la ciutat. Lorente ha explicat que “hem volgut impulsar l’ús del transport públic per accedir a la Fira d’agost evitant així l’ús del vehicle particular”. Per eixa raó, el regidor ha justificat l’edició de més de 10.000 díptics que seran distribuïts pels diferents municipis que conformen l’àrea d’influència de la ciutat.

En aquestos díptics s’informa sobre les freqüències d’arribada i eixida dels trens de rodalia i regionals, així com els horaris de les línies de bus que connecten la Costera, la Vall d’Albaida, la Safor, l’Alcoià i la Canal de Navarrés amb Xàtiva, a més d’informar sobre el contacte del servei de taxi.

Clinica Fertilidad Xàtiva