Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Xàtiva Unida ja té la llista de noms amb la qual concorrerà a les eleccions municipals de la capital de la Costera. Aquest passat dijous, Miquel Lorente ha presentat davant l’assemblea del col·lectiu l’equip de treball que conformarà la candidatura dels units, un grup que incorpora huit noves persones que provenen de diferents àmbits de la ciutat.

El número dos de Lorente serà la directora del centre ocupacional ASPROMIVISE i actual regidora d’Educació Amor Amorós. Després d’Amorós figurarà Alfred Boluda professor de l’IES Josep de Ribera i actual regidor del Gran Teatre i Memòria. En la quarta posició està Cesca Chapí, mestra d’EPA i regidora de la Dona, una figura de consens dintre de formació. Altres noms que formen part de la llista de Lorente són Hèctor Cuenca (actual president del Consell de la Joventut), l’activista Estrella Jiménez (també membre del Consell de les Dones), Andrés Garcia (Enginyer tècnic agrícola i vinculat al món esportiu de la ciutat), Miquel Alcocel (advocat i actual regidor de Participació Ciutadana), la docent Amparo Vera i la tècnica en comunicació Àngela Lorente.

Aquesta candidatura ha estat sotmesa a l’assemblea del col·lectiu de Xàtiva Unida i ha comptat amb el recolzament unànim. En els propers dies, Xàtiva Unida presentarà les línies prioritàries dels seus primers mesos de mandat de la propera legislatura. Garantir els drets socials bàsics i la promoció econòmica.

WhatsApp Portal de Xàtiva