Solopizza Xàtiva

L’emperador, Lost River Bastards i The VibroWaves seran els semifinalistes del Sona la Dipu!

El pròxim 19 d’agost, el Camp Murta acollirà la tercera semifinal del Sona la Dipu!, dins de la programació de concerts de la Fira d’Agost 2017. Enguany, encapçala el cartell Love of Lesbian i els semifinalistes, en aquesta ocasió, són L’emperador, Lost River Bastards i The VibroWaves.

El quintet Love of Lesbian està format per Santi Balmes (veu, guitarra i teclats), Jordi Roig (guitarra), Joan Ramon Planell (baix i sintetitzador), Oriol Bonet (bateria i programació) i Julián Saldarriaga (guitarra, seqüenciadors i cors). El concert de LOL farà vibrar al públic amb temes del seu últim disc “El Poeta Halley” i cançons mítiques com “Club de Fans de John Boy” o “ Algunas Plantas”. “El poeta Halley” és l’octau disc d’un grup que lidera l’indie rock i indie pop espanyol. Va ser publicat en març de 2016 i està compost per 13 cançons. El disc va rebre el Grammy llatí al millor disseny d’embalatge, pel treball de l’il·lustrador Sergio Mora.

Les melodies indies continuaran de la mà de L’Emperador i Lost River Bastards. Els primers, demostraran la seua qualitat musical amb les cançons del seu primer LP “Manual d’instruccions per escalar una muntanya”. Els segons portaran el directe amb molta força el seu primer EP “First” on naveguen entre l’indie anglosaxò i l’essència dels power-trio.

El rock també estarà present en aquesta semifinal amb The Vibrowaves. Els valencians mostraran la seua identitat sonora amb influències del rock, el hard-rock i el blues i garatge.

WhatsApp Portal de Xàtiva