Mikel Oraá publica la seua nova novel·la “4 Trets de Vida”

Està inspirada en un fet increïble esdevingut en la família de l'autor

122

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El periodista i escriptor basc resident a Xàtiva, Mikel Oraá, publica aquest dimecres 17 de novembre la seua nova novel·la “4 Trets de Vida”. L’obra està inspirada en un impactant succés real esdevingut en la seua família materna. A partir d’ací, l’autor desenvolupa un trepidant thriller d’acció i aventures que té lloc per mig món.

El que va succeir en la família de la meua mare és tan increïble que m’ho van haver de comptar diverses vegades per a poder creure-ho. Sembla màgia però no ho és. Va passar i conec als protagonistes. La realitat moltes vegades supera la ficció”, explica Oraá. 4 Trets de Vida” és la vida de quatre persones que naixen en llocs i èpoques diferents. “El lector ha de viure l’aventura al costat d’ells per a descobrir què tenen en comú aquests quatre individus, dos homes i dues dones”, afig. Segons Oraá, les casualitats no existeixen. “Crec en la causalitats. La meua pròpia vida és un exemple que tot succeeix per alguna cosa i per a alguna cosa. Una altra cosa és que estiguem prou desperts per a descobrir les raons i aprendre de l’experiència. En les meues novel·les sempre hi ha temes transcendentals perquè tracte que pensem en una mica més que en el superficial”, manifesta.

No obstant això, l’escriptor vitorià també posa l’accent en l’objectiu lúdic de la seua obra. “Si una persona té una estona al lliure al dia i tria el meu llibre per a passar aqueixa estona, he de tractar de donar-li un bon entreteniment, un bon espectacle. Crec que per això enganxen els meus llibres”. Oraá agrega que “jo solc dir que no escric novel·les, escric pel·lícules perquè veig i visc les escenes que plasme”. En aquest sentit, confessa que “quan em vaig posar a escriure aquesta nova història, vaig pretendre canviar i fer alguna cosa blanc per a tots els públics, però a mi no m’ixen fulletons d’amor de quatre-centes pàgines. Acabe posant als personatges a matar gent. M’agraden els antiherois perquè els fa éssers humans. El món a vegades fa fàstic”.

4 Trets de Vida” està disponible en llibre de tapa blana i llibre electrònic exclusivament en Amazon Llibres.

WhatsApp Portal de Xàtiva