Solopizza Xàtiva

El Diumenge 15 d’agost a les 21:00 hores tindrà lloc el concert de “Miguel Rios & The Black Betty Trio” al Camp de Futbol La Murta. Aquest concert tindrà una entrada de 10 €. En acabar l’espectacle de la Murta tindrà lloc un espectacle de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Caballer FX.


Miguel Ríos Campaña (Granada, 7 de juny de 1944) és un cantant i compositor de rock espanyol, un dels pioners d’aquest gènere al seu país.

Porta actiu des dels anys 1960, quan era conegut com a Mike Ríos, el Rei del Twist, i va aconseguir el seu major èxit amb l’«Himno a la alegria», la versió en anglés de la qual «A Song of Joy» va ser un èxit a nivell mundial.

El seu àlbum més venut ha sigut Rock and Ríos, un doble directe editat en 1982. Cinc anys més tard va presentar en Televisió Espanyola el programa ¡Qué noche la de aquel año!, un repàs per la història de la música rock en espanyol. Des de llavors ha col·laborat amb infinitat d’artistes d’Espanya i Hispanoamèrica i ha participat en diverses gires amb alguns d’ells, com Sabina, Víctor Manuel, Ana Betlem o Serrat.

Al llarg d’aquests anys el seu estil ha variat des del rock and roll més primigeni al simfònic i, en els últims anys, el jazz amb big band o el blues.

WhatsApp Portal de Xàtiva