Més millores a l'alberg de peregrins del Camí de Santiago a Canals

Solopizza Xàtiva

Centelys

Continuant la intenció de donar més rellevància a la nostra localitat en la Via de Llevant, a l’aparició de Canals i el seu alberg dalt del Mercat Municipal en guies del Camí de Santiago i a les noves senyalitzacions, s’ha editat un tríptic informatiu propi per als que ens visiten, amb informació sobre l’entrada i eixida del Camí a Canals o punts d’interés de la nostra localitat. A més, es pretén millorar l’alberg on descansen els peregrins.

El passat dimarts, com és fa periòdicament, la Coordinadora del personal de neteja de Risoncha, el Cap de la brigada municipal, junt amb la regidora de Turisme i l’alcalde, van visitar l’alberg per a comprovar de primera mà les millores que es pretenen dur a terme. A les reparacions en el bany o cuina, es col·locaran un parell de lliteres, es millorarà la climatització i s’instal·larà un microones.

A més, donades les continuades notes d’agraïments i comentaris, es posarà una bústia de suggeriments i un llibre de visites, com a molts albergs de peregrins. Cal sumar les noves fundes i llençols, així com les noves imatges de Canals i les nostres festes, que substituiran la decoració actual.

Per a la delegada de Turisme, Célia Ibàñez, “qui para en Canals a descansar, no sols visita el nostre poble. També compra als comerços i consumeix als bars. Parlem de més de 70 peregrins pernoctant l’últim any. Hem de cuidar la imatge i el servici que oferim als peregrins que venen arreu del món, perquè també parlaran del lloc on han parat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva