mes-de-800-signatures-avalen-la-candidatura-de-la-plataforma-per-xativa-a-les-eleccions-municipals-de-2019

Solopizza Xàtiva

La possible candidata a la alcadia Empar Penadés, acompanyada per Rafa Suñer, el seu número 2, i Manu Chafer, número 4, ha presentat este matí davant el secretari municipal, Rafael Alborch, més de 600 signatures de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva que recolzen i avalen la Plataforma per concórrer a les eleccions del 26 de maig.

El secretari haurà de verificar la validesa d’aquestes signatures i dels seus respectius DNIs perquè puguen ser traslladades a la Junta Electoral de Zona.

Una vegada autentificats els avals, caldrà presentar davant la JEZ aquesta i la resta de documentació necessària (l’acta de constitució i llista completa de candidats, entre altres) per poder constituir la nova agrupació d’electors i participar com a opció de vot als propers comicis.

Segons Penadés, «Estem desbordats i enormement agraïts pel caliu de la gent i tot el suport rebut. Hem superat amb escreix les 500 signatures amb DNI que ens calien per poder tirar endavant, i encara ens estan arribant fulls plens.

Hem hagut de tallar i lliurar-ne unes quantes de més per si de cas. No era qüestió de portar a validació les més de 800 signatures que tinguem.»

Des de Plataforma Per Xàtiva agraïm enormement el recolzament de la ciutadania i ens comprometem a complir la nostra paraula de treballar Per Xàtiva i la seua gent.

WhatsApp Portal de Xàtiva