Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Més de 500 persones es van reunir el passat diumenge a la plaça Jaume I de l’Alcúdia de Crespins per a participar en la Huitena Edició de la Marxa contra el Càncer ‘RunCàncer’ organitzada per la Junta Local de Contra el Càncer en col·laboració amb el consistori i establiments locals. Gràcies a aquesta gran participació l’entitat va aconseguir sumar, amb la venda de dorsals, un xec de 2.800 euros que anirà destinat directament a l’Aecc per a investigació. Una quantitat que se suma a l’aconseguida per la venda de més de 600 camisetes.

La marxa que va recórrer 4 quilòmetres per diversos vials del municipi va ser un símbol de participació, suport i solidaritat amb les persones i les famílies que pateixen aquesta malaltia.

La presidenta de la Junta Local del Càncer, Marga Torres, ha explicat la satisfacció de la junta “pel resultat final” i ha encomiat “la solidaritat i implicació del nostre poble, ja que tots els fons recollits es destinaran directament a l’Aecc per a investigació”.

Finalment, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, de Policia Local, de Protecció Civil, així com la dels col·laboradors i voluntaris i de tota la gent del nostre poble i de fora que “ha participat i ha demostrat un gran comportament”.

WhatsApp Portal de Xàtiva