Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

El segon procés d’admissió telemàtica per a estudiar a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva i les seccions d’Ontinyent i Ayora s’obrirà el dia 15 fins el 19 de setembre . El procés és completament telemàtic, però qualsevol persona que necessite ajuda per matricular-se pot contactar amb la secretaria de l’EOI de Xàtiva o consultar els dies d’atenció a la secció d’Ontinyent (IES Pou Clar) a la pàgina web on es pot trobar tota la informació detallada.

https://portal.edu.gva.es/eoixativa/

Una vegada finalitzat el procés d’admissió, l’alumnat sabrà si ha obtés plaça el dia 23 de setembre i a continuació caldrà formalitzar la matrícula presentant la documentació requerida bé presencialment o bé per correu electrònic.

L’oferta formativa inclou cursos de 4 hores setmanals per estudiar anglés, francés, alemany i valencià, així com cursos formatius de conversa de 2 hores setmanals.

L’edat mínima per estudiar alemany o francés és de 14 anys. Anglés i valencià es pot estudiar des dels 16 anys.

Al llarg del mes de setembre hi ha convocades proves de nivell per a que les persones que no disposen d’un certificat reconegut puguen matricular-se del nivell que millor els corresponga. Tota la informació es pot trobar a la pàgina web del centre.

Una oportunitat per aprendre idiomes a un centre oficial de qualitat i obtenir certificacions oficials reconegudes.

WhatsApp Portal de Xàtiva