La recaptació ha estat destinada a ASPROMIVISE.

Maria Pina ja va siguent un referent al Genovés i ASPROMIVISE és una entitat que cada vegada es dóna més a conèixer a la comarca. Un barreja que una vegada més es tornen a juntar ara amb una iniciativa més d’aquesta jugadora la qual torna a tindre en compte un col·lectiu com les persones que atén aquesta Associació.
Al voltant de 180 xiquets i xiquetes han participat en aquest 3×3 que començava a les 9.30
del matí amb 9 pistes simultànies i que en tot moment ha mantés la pilota de bàsquet en moviment.

“Un 3×3 que a més de la seua vessant esportiva i relacionada amb el món de la cistella tenia una altra finalitat. Que persones com Maria generen actes com aquestos i tinguen la capacitat d’acollir a més de 180 jugadors i jugadores de bàsquet és més que suficient per adonar-se del tipus de persones que és Maria. Jugadors de tota la província inclús alguna inscrita del País Basc ha omplit el pavelló del Genovés donant-li una imatge impressionant al veure tants xiquets i xiquetes jugant. Ens creguem molt aquesta forma d’entendre el bàsquet i en certa manera Maria ens ajuda a fer-nos veure que és la línia a seguir. Si a més en algunes franges de partits han participat de manera inclusiva alguns jugadors amb diversitat funcional intel·lectual, no podem demanar més. Un clar missatge de que a través de l’esport puguem col·laborar a millorar la societat. Sols tenim paraules d’agraïment per a Maria per fer viure al nostre club i al nostre poble aquest tipus de bàsquet. Una jugadora que es converteix en exemple a seguir”, comentaven des del CB Genovés només acabar el 3×3.

Pere Revert, alcalde del Genovés afirmava que “per al poble veure el pavelló d’aquesta forma i sobretot amb la finalitat per a la que s’ha organitzat és un luxe. Pense que és una forma de fer veure que l’esport per a les categories de formació ha de ser una de les prioritats i en aquest cas el 3×3 ha aconseguit juntar una gran quantitat de menuts i menudes. Agrair a Maria que pense en el nostre poble per poder fer iniciatives com aquestes i anirmar-la a seguir en aquesta forma d’entender l’esport”.

La competició acabava sobre les 13.30 en totes les categories participants, des de prebenjamins fins a júniors, moment en el que Maria Pina a sortejat vàries samarretes dels diferents equips en els que ha jugat i dues places per al seu campus d’estiu. El lliurament de la recaptació del 3×3 als usuaris del Centre Ocupacional La Costera i una foto de tots junts ha donat per acabat un matí molt intens però a la vegada productiu.

WhatsApp Portal de Xàtiva