Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • El propietari del bar ha acampat a les portes del negoci
  • Marcos Mariano afirma que, després d’haver realitzat totes les obres i la documentació pertinent per a l’obertura del seu local, un tècnic del consistori sempre li posa una pega d’última hora.

Marcos Mariano denuncia que, després de més de tres mesos de tràmits encara no ha pogut obrir les portes del seu negoci per què, segons ell, des de l’ajuntament “sempre se li exigeix alguna cosa més cada vegada que presenta els requisits exigits“. Davant aquesta situació, Marcos ha decidit posar-se en vaga de fam enfront del seu negoci. Des de l’Ajuntament afirmen que no se li ha demanat o exigit res fora del normal, simplement que el local complisca amb la normativa.

El propietari de Saity Merkat exposa que, després de gastar-se més de 30.000€ per fer les reformes necessàries demanades pel consistori des del mes de gener, el local encara no pot obrir les seues portes. Aquest fet provoca que no haja pogut generar cap ingrés que puga compensar tanta despesa.

Davant aquesta situació he decidit posar-me en vaga de fam fins que hi haja una solució. Sé que això farà que l’Ajuntament em pose més traves, però no m’aniré d’ací fins que em donen una solució” concloïa Marcos Mariano.

A causa de la repercussió que ha tingut aquest fet, Marcos va anunciar ahir que hui a les 12 hores té una reunió per a tractar el tema a l’Ajuntament.

WhatsApp Portal de Xàtiva