Mapachito en adopció

67

Hui volem presentar-vos a Mapachito.

Aquest petit va arribar a una de les colònies gràcies a la “generositat” de l’ésser humà, que no va tindre objecció a abandonar-lo a ell i a dues germanetes més, pensant que els feia un favor i no s’adonen de la realitat.

Els gats nous a les colònies són difícilment acceptats. El fet de trobar-los casa també està complicat amb la seua edat, ja que, per desgràcia, la majoria busca bebés sense adonar-se quels gats amb aquesta edat ja tenen el caràcter establit i no donaran sorpreses quan cresquen (de mal comportament, menys afectuosos… Etc), i seran tal qual els han conegut.

A més, gràcies la teua generositat de l’humà que els va abandonar, han corregut amb els perills de viure al carrer… El seu germanet va desaparéixer al cap de 2 dies sense anar més lluny i la germaneta, per sort, ha pogut trobar una família.

Aquest mimós -perquè mira que és afectuós- de 5 mesets cerca una família que el vulga molt i bé i que no es cansen d’ell quan cresca, que no el tornen a abandonar a la seua sort. Ja està castrat i és negatiu a malalties. Us assegurem que hauríeu de conéixer-ho, està ple d’amor i manyagues i mereix trobar una família de debò.

Una huella en el corazón

ADOPTA i salva una vida, ACULL i ajuda a canviar una vida. No canviarem el món, però si el seu món 💗

Si vols ser casa d’acollida o adoptar a algun d’aquests tresorets envia un WhatsApp al 688892273 o un correu electrònic a: una.huella.en.el.corazon@gmail.com

👉 Tu eres part important en aquest projecte. Ajuda al fet que puguen tindre una oportunitat.

APADRINA, FES-TE SOCI, DONA. Tu eres la clau del canvi, sense tu no podem salvar vides

Caixa Popular: ES27 3159 0004 6324 9483 0025
https://www.teaming.net/unahuellaenelcorazon
PayPal: Una.huella.en.el.corazon@gmail.com
Una huella en el corazón Xàtiva (Valencia)

Facebook: Una huella en el Corazón

No oblides donar-li a compartir, un sol 👉 click 👈 pot canviar la seua vida

WhatsApp Portal de Xàtiva