Majoria absoluta de CCOO en EULEN SA Neteja de l’Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent

Amb 6 delegats, CCOO de Construcció i Serveis ha passat de tenir un 44 % de la representació a ostentar el 67%

82

WhatsApp Portal de Xàtiva

El treball dut a terme en l’empresa per CCOO Construcció i Serveis ha donat els seus fruits en el grup EULEN, una empresa que desplega la seua activitat en l’àmbit de la neteja d’edificis, tenint adjudicat el servei de neteja de l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent (hospitals de Xàtiva i Ontinyent així com els centres de salut de les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d’Albaida i alguns de la Ribera Alta (Villanueva de Castelló, La Pobla Llarga i Carcer).

En les presents eleccions sindicals, el comitè d’empresa triat per als pròxims quatre anys serà majoria de CCOO, la qual cosa demostra el bon treball sindical dut a terme en aquest temps. A més, els treballadors i treballadores de l’Àrea de Salut, han votat majoritàriament a CCOO de Construcció i Serveis per a la seua representació.

Des del sindicat ens posem a la disposició dels treballadors i treballadores a partir de ja per a treballar per millorar les seues condicions laborals. Així mateix, agraïm als qui, amb els seus vots, han considerat que CCOO de Construcció i Serveis exercirà una bona representació dels seus drets i interessos.

Per a més informació Roberto Mollá 649125487

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva