compromis-canals

Telegram Portal de Xàtiva

El passat divendres 12 d’abril, a les 19h, Compromís per Canals va celebrar l’acte en el qual es va presentar Maria José Castells (Mai) com a candidata a l’alcaldia per Compromís per Canals.

A l’acte, que es va dur a terme a la plaça Pont del Riu de Canals, assistiren el síndic i canalí Fran Ferri i la secretària general del Bloc i coportaveu de Compromís Àgueda Micó. Tant Fran com Àgueda destacaren el paper i la tasca realitzada per Mai en els darrers quatre anys com a regidora de Serveis Municipals, Parcs i Jardins i Medi Ambient. A més, recalcaren que ja és hora que Canals tinga una alcaldessa.

Aquest va ser un acte ple d’emotivitat perquè Mai li va agrair a sa mare tot allò que li havia ensenyat al llarg de la vida i perquè es va recordar de son pare, Julio Castells, persona molt volguda i estimada per les veïnes i veïns de Canals, el qual va faltar fa uns anys.

A més, Mai va anomenar els seus companys a l’ajuntament, Joan Carles Pérez i Toni Sánchez, i els va agrair el treball desenvolupat tant a l’alcaldia, en la figura de Joan Carles, com a la regidoria de Serveis Socials i Seguretat Ciutadana, en la persona de Toni.

L’acte va finalitzar amb la presentació pública de l’equip que acompanyarà Mai en aquest projecte, el qual conforma els cinc primers llocs de la candidatura. Aquestes persones són Miquel Alventosa, Clara Chorques, Pere Martínez i Vero Ferri.

Mai va destacar les qualitats de cada una d’aquestes persones que l’ajudaran a aconseguir l’alcaldia de Canals.

Clinica Fertilidad Xàtiva