Mai Castells acompanya Joan Baldoví en la candidatura al Congrés dels Diputats

Compartirà llista electoral amb l’ex-Secretària Autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, o l’actual alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz.

210

Compromís per Canals ha anunciat hui que Maria José Castells acompanyarà a Joan Baldoví en la seua candidatura al Congrés dels Diputats. Des del col·lectiu de Canals expliquen que l’aposta per Castells és una mostra del suport intern de la candidata.

“El nostre objectiu és aconseguir una alcaldessa que ens escolte de veritat. Posarem tots els esforços en la nostra campanya local, però volem destacar també el suport que la nostra candidata ha rebut per part de Joan Baldoví i de Compromís”, ha dit l’actual secretari de laformació local Miquel Alventosa. Castells, que compartirà llista electoral amb l’ex-Secretària Autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, o l’actual alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha explicat que “tot i ddque el meu objectiu és ser l’alcaldessa de Canals, estic molt agraïda per poder aportar un xicotet granet d’arena.

Joan Baldoví és la garantia per portar a Madrid la veu dels valencians amb un grup parlamentari propi”. La candidata ha volgut també expressar el seu agraïment pel recolzament que està rebent des que anunciara les seues intencions per convertir-se en l’alcaldessa de Canals:

“Dóna molta força veure tanta gent il·lusionada amb la nostra candidatura. Hem demostrat que som sincers i propers, gent normal del nostre poble que coneixem els seus problemes i ens comprometem. Volem seguir treballant al costat dels nostres veïns i veïnes, que mereixen una alcaldessa i un equip que escolten de veritat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva