Solopizza Xàtiva

L´empresa cervesera «LOS CERVECÉUTICOS» creadors de la línia de cerveses «BEAUTY» i la gama més local «EDICIONS VALENCIANES», junt amb la família hostalera de Xàtiva, ens feliciten d’una manera molt especial el Nadal i l’any nou 2021.

Aquesta vegada homenatgen a Xàtiva i La Costera, a través del record d’un fatídic any 1707, l’any que marcà a foc el caràcter com a poble; i en un altre any fatídic, el 2020. I ho fan de la mà d’una representació d’un dels sectors més tocats durant la pandèmia, el sector hostaler.

A més, com a tribut especial, anuncien una nova referència, una IPA espectacular, on destaca la seua exuberància, aroma i sabor. El nom de la cervesa en qüestió fa un joc de paraules amb els esdeveniments de la crema de Xàtiva, el nom del rei i el maleït any 1707.

  • FelipVé KING
  • 1707
  • «La FELIPÀ»
  • «Ell -Felip Vé- ens va cremar el 1707, i a banda de pegar-li la volta, ara, a més, també l’ofeguem!»

«En moment clau de la lluita enfront de la pandèmia hem de ser capaços d’agafar forces. Considerem que no sobren missatges positius i que són sempre benvinguts. Més si cal en vespres del Nadal i de l’arribada del nou any. En aquests moments recordem la resistència que tingueren els nostres avantpassats i com vam renàixer de les cendres. I aquest és el millor exemple possible que podem donar per adonar-nos del que som capaços de fer com a poble unit» ha declarat Jose Vicente Jordan, director de “Los cervecéuticos”.

A més, el missatge positiu per a aquests Nadals s´arredoneix amb la frase «Li pegarem la volta!!!» evidentment, aquesta vegada no front Felip Vé, sinó vers la COVID-19.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva