L’òpera «Isabella» prevista per a aquest dissabte s’ajorna al dia 29 d’octubre

Les persones que hagen adquirit ja la seua entrada poden fer-la servir en esta nova data o demanar la devolució de l’import pel mateix canal d’adquisició

59

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’òpera «Isabella, qui tollis peccata mundi», que estava prevista per a aquest dissabte 5 de febrer, s’ajornarà finalment per al proper 29 d’octubre de 2022 a les 20:30 hores.

Les persones que ja hagen adquirit la seua entrada podran fer-la servir en aquesta nova data, mentre que aquelles persones interessades en anul·lar-la i en que se’ls retorne l’import de la mateixa podran fer-ho a través del mateix canal amb el qual les van adquirir.

L’obra, que està escrita i interpretada en valencià, és una idea original del xativí Vicent Soriano i tracta del relat d’una jove Isabella, en format operístic, que presenta el despertar de la consciència d’una dona atrapada en la seua realitat imposada, que creu en una vida on les llàgrimes, els poemes, la carn, el desig, l’erotisme, la religió, la sororitat i el plaer formen una conjugació inseparable que, a la fi, serà el camí cap a l’alliberament personal.

Cal recordar a més que des d’aquesta setmana la venda presencial d’entrades ja no es realitza a la Casa de la Joventut sinó a la pròpia taquilla del Gran Teatre, la qual es troba oberta els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores. El telèfon per a consultes és el 96 228 72 92.

WhatsApp Portal de Xàtiva