L’òpera arriba aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva amb «Madama Butterfly»

L’obra s’iniciarà a les 20:30h, té una durada de 150 minuts amb un descans i les entrades tenen un preu de 15 euros i 12 amb descomptes

90

L’òpera arriba aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva amb la reconeguda obra «Madama Butterfly», del compositor italià Giacomo Puccini, que s’iniciarà a les 20:30 hores i que comptarà amb orquestra en directe.

Es tracta d’una de les òperes més representades en els escenaris arreu de tot el món, estrenada en el Teatre Alla Scala de Milà el 17 de febrer de 1904. Forma part de la trilogia de les obres més representades de Puccini, junt a La Bohème i Tosca, i arriba a Xàtiva de la mà de Camerata Lírica de España.

«Madama Butterfly» és una tragèdia japonesa en tres actes, amb llibret de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica, basada en l’obra de teatre que porta el mateix nom, de David Belasco, inspirada en un relat de John Luther Long. Es tracta de la commovedora història de la geisha Cio-cio San, en la que es narra la dura lluita entre dues civilitzacions.

Un elenc excepcional donarà vida a aquesta obra en la que la psicologia dels personatges es veurà reflectida en la qualitat vocal i teatral dels artistes, sota la direcció artística i escènica del mestre Rodolfo Albero.

La durada és de 150 minuts, amb un descans aproximat de 10 minuts, i les entrades tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descomptes), podent-se adquirir a la pàgina web d’Instanticket o a les taquilles del Gran Teatre des d’unes hores abans de la funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva