Lola Indigo visita Xàtiva

339

El dijous 19 d’agost a les 21.00 h podrem gaüdir del concert de Lola Indigo. L’entrada tindrà un preu de 10 € al Camp de Futbol La Murta i l’obertura de portes tindrà lloc una hora abans de començar. En acabar l’espectacle tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Tamarit.


Miriam Doblas Muñoz (Madrid, 1 d’abril de 1992), popularment coneguda com a Lola Índigo​ és una cantant i ballarina espanyola. Amb el seu primer senzill, «Ya no quiero ná», va aconseguir la certificació de doble disc de platí al desembre de 2018.

Miriam Doblas va començar molt jove en el món artístic, destacant la seua faceta com a ballarina i coreògrafa. Va ser professora de ball i fins i tot va arribar a participar en alguns musicals. Com a ballarina va treballar a la Xina i Los Angeles al costat d’artistes de renom.
En 2010 va participar en el talent Fama Revolution de Cuatro.​

Però no va ser fins al cap del seu pas pel concurs musical Operación Triunfo en l’any 2017 quan va aconseguir una certa popularitat a Espanya, ja amb el nom de Lola Índigo,​ després de publicar-se al juliol de 2018 el seu primer senzill, «Ya no quiero ná».

WhatsApp Portal de Xàtiva