L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visitarà demà Xàtiva

82

Solopizza Xàtiva

  • A les 11.00 h., a la Casa de Cultura tindrà lloc una xarrada sobre estalvi energètic, la factura elèctrica, autoconsum, subvencions per a instal·lació d’energies renovables i Comunitats Energètiques Locals (CEL), entre altres.
  • Entre les 10.00 i les 13.30 hores el personal de l’OTEA resoldrà els dubtes particulars de la ciutadania en una carpa informativa situada en l’Albereda Jaume I.

L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Comunitat Valenciana (OTEA) continua el seu recorregut difonent la cultura energètica i assessorant sobre estalvie energètic i energies renovables. Dimarts que ve, 27 de setembre, de 10.00 a 13.30 hores, el personal tècnic de l’OTEA informarà sobre eficiència energètica i autoconsum als veïns i veïnes de Xàtiva a la comarca de La Costera. L’oficina itinerant se situarà en l’Albereda Jaume I, on es resoldran els dubtes i preguntes de la ciutadania.

A més, a les 11.00 hores hi haurà una xarrada oberta al públic a la Casa de Cultura (C/ Montcada, 7) del municipi que tractarà sobre l’estalvi energètic en la llar, la factura de la llum i com reduir-la, la instal·lació d’energia renovable per a autoconsum, les ajudes disponibles i les Comunitats Energètiques Locals (CEL), entre altres.

Aquest servei públic està impulsat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i es va posar en marxa el desembre passat per a assessorar en matèria energètica a la població valenciana.

L’oficina es posa a la disposició de municipis, associacions i col·lectius de tota la Comunitat Valenciana que vulguen rebre suport, informació i formació en matèria de transició energètica, a través del correu electrònic oteacv@gva.es i el telèfon 650 084 509.

WhatsApp Portal de Xàtiva