Solopizza Xàtiva

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) col·labora amb À Punt amb continguts de la seua plataforma ‘d’Oci Educatiu Des de Casa‘, que s’emetran dins del nou programa de televisió ‘La colla a casa”, que està en antena els dissabtes i diumenges de 9 a 9.30 hores.

Els vídeos d’Oci Educatiu’ de l’IVAJ expliquen la construcció casolana d’instruments de música que la cadena de televisió considera que són atractius per a l’audiència més jove, ja que són proactius, proposen activitats des de casa i conviden al reciclatge de material per a usos creatius.

Els continguts incorporats, a més de poder ser emesos dins de la programació infantil i juvenil, també queden allotjats en la web d’À Punt Mèdia i són distribuïts diàriament a través de la newsletter ‘La colla a casa’, que es remet als més de 10.000 membres de ‘La colla’ i, gràcies a un acord amb la Conselleria d’Educació, en tots els centres educatius públics i concertats de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat que els respectius equips directius els facen arribar a la comunitat escolar.

L’IVAJ, a través dels seus perfils en xarxes socials i de la web ocieducatiu.info, ha iniciat una sèrie de propostes participatives en temps de confinament per a joves.

La iniciativa, amb l’etiqueta #IVAJdesdecasa, promou que les persones joves continuen connectades amb activitats d’oci educatiu, elaborades i impulsades per professionals del sector de l’animació juvenil i del temps lliure.

Per part seua, À Punt ha modificat la programació per a oferir nous continguts dirigits al públic infantil i juvenil amb l’objectiu d’incrementar l’oferta d’oci de la comunitat educativa, aportar propostes didàctiques i promoure el foment de l’esport a casa.

Entre els continguts incorporats figuren audiovisuals didàctics, culturals i esportius que aporten docents, institucions, fundacions i empreses privades del sector editorial.

‘Oci Educatiu Des de Casa’

L’IVAJ difon cada jornada, a través de les xarxes socials, la programació elaborada des del sector de l’animació juvenil per als dies del confinament, que inclou, entre altres propostes, música, còmic, dansa, dibuix, medi ambient, ocupació, escultura, programes europeus, educació en valors o fotografia.

A més, acaba d’incorporar un informatiu diari, de dilluns a divendres, a les 20.30 hores, titulat ‘#DanarPerCasa’, on es resumeix tot el que succeeix en #IVAJdesdecasa.

Tant les iniciatives municipals des de Xarxa Jove com les activitats procedents del moviment associatiu, com el Consell Valencià de la Joventut #Jovesdesdecasa i d’altres entitats i organismes, es poden localitzar en la plataforma ocieducatiu.info.

L’objectiu de l’IVAJ amb la plataforma ocieducatiu és obrir espais online amb continguts formatius, lúdics i motivadors durant la crisi de la COVID-19 i, sobretot, generar una oferta atractiva per a joves.

WhatsApp Portal de Xàtiva