Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El passat cap de setmana, l’invident xativí Javier Vaquero participava en la Ultramarató de BTT Gigante Lagunas de Ruidera.

Aquesta ultramarató té la seua seu en l’oasi paradisíac del Parc Natural Llacunes de Ruidera, entre Albacete i Ciudad Real i és la ultramarató més llarga d’Espanya. El recorregut que va fer Javier constava de 250 km amb 3.500 metres de desnivell. Després de més de 15 hores i amb diversos esglais, Javier i el seu acompanyant, Gabriel Micó, aconseguiren la sisena posició de la modalitat en parella.

Cal destacar que és una prova de navegació 100% GPS, per la qual cosa l’aventura es multiplica, tot són sendes i pistes forestals o camps a través. Es permet fer-la també per parelles o equips de mínim tres ciclistes, i també es pot fer en gravel o fatbike.

Javier Vaquero es mostra «molt content per haver aconseguit acabar la ultramarató» donada l’exigència d’aquesta, i agraeix al seu patrocinador Solopizza i a l’Ajuntament de Xàtiva pel seu suport.

El regidor d’esports Perdo Aldavero, ha enviat a Portal de Xàtiva unes declaracions mostrant la seua alegria pel resultat del nostre veí xativí.

WhatsApp Portal de Xàtiva