Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

20.04.2021 – Sandra García i Elena Luna

L’equip de F-8 femení, aquesta vegada dirigit per José Enrique Sanchis, va caure derrotat per 5-1, enfront del F.B.C. Sr. Catarroja, en un partit on les xativines van barallar fins al final. En la primera part van demostrar un gran joc i van plantar cara al rival, concedint solament un gol. En la segona part les contràries van aprofitar les seues oportunitats i van marcar quatre gols, mentre que el gol de les del Ciutat de Xàtiva va ser anotat per María.

En sumar una altra victòria molt important per a l’equip infantil cadet dirigit per Alba Revert, les converteix en campiones de la primera fase de la lliga sense haver perdut ni un només partit dels onze disputats. El partit de lliga que va tindre lloc dissabte passat contra l’O.D Alginet en el camp municipal “Paquito Coloma”, el resultat va ser d’un ampli 7-0. Els gols van arribar de la mà de Mencía (3) que s’alça com a màxima golejadora de la lliga amb 19 gols, Lourdes (2), Carmen i Daniela Ramírez. La trobada va destacar per la possessió de pilota quasi absoluta del conjunt local i el joc característic de toc de pilota i joc associatiu que els va fer arribar en nombroses ocasions a la porteria rival i deixar la seua a zero. Cal destacar la gran primera fase que els ha fet alçar-se campiones del títol i poder competir en la pròxima ronda en la lliga ore. Des del club estem molt orgullosos i els donem l’enhorabona tant a les jugadores com a la seua entrenadora, les quals s’han esforçat al màxim i han demostrat tot el seu potencial en aquesta primera fase de la lliga.

L’equip amateur dirigit per Rocio Hervas va competir dues vegades aquesta setmana. Dijous passat es va disputar un partit molt important per a la ciutat de Xàtiva, ja que per primera vegada s’ha disputat un derbi entre dos equips femenins, resultat de la importància que atorguen al futbol femení els dos clubs xativins. La trobada va acabar amb el resultat d’1-1. La primera part va estar exempta de gols, però no d’ocasions de gol, encara que el partit va començar amb un mal joc per a les del *Ciutat de Xàtiva els qui no van aconseguir seguir el seu joc habitual i potenciar els seus avantatges. En canvi, al final de la primera part i principis de la segona el joc va canviar una mica mostrant un joc associatiu que va donar pas al 0-1 de la mà de Gemma Beltrán. Però les del Racing de Xàtiva marcarien l’empat poc després, en un partit molt disputat, on les del Ciutat de Xàtiva no van arribar a demostrar el joc que poden arribar a fer i el Racing va saber empatar a base d’una bona faena col·lectiva. El resultat podria considerar-se just i cal destacar l’esportivitat en tots els llances del joc de totes les futbolistes.

En canvi, el diumenge 18 d’abril es va disputar el segon partit de la setmana contra l’O.D Oliva en el camp municipal de “La Murta” on les amateurs jugaven per primera vegada aquesta temporada. Un partit molt vistós per part de les locals, amb bona possessió de pilota, en la qual van mostrar a tots els presents que el joc de les triangulacions és el seu, la defensa va estar sòlida i ferma en cada actuació que van fer que l’equip s’avançara en la primera part amb 2 gols a 0 per part de María Miralles i Maria Sanchis. La segona part va seguir amb la mateixa solvència i amb diverses ocasions que van servir per a afermar el marcador amb un resultat final de 4-0 amb un altre gol de Maria Sanchis i Idoia Giner. El partit va mostrar el gran joc que proposa l’equip, el qual els ha afermat en la part alta de la taula.

L’última trobada de la primera fase de la lliga es disputarà diumenge que ve contra l’Almussafes.