Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

04.05.2021 | Sandra García i Elena Luna

El passat cap de setmana va deixar resultats oposats per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. L’Infantil-Cadet va guanyar a Alzira, l’equip de futbol-8 va caure per la mínima a Benetússer i l’equip amateur va descansar aquesta setmana en espera del començament de la fase d’ascens a 1a Regional Valenta.

Dissabte passat l’equip F-8 femení va viatjar fins a Benetússer per a enfrontar-se a la Unió Benetússer-Fabara CF. El partit va ser un dels més disputats de la temporada, acabant amb un resultat de 3-2. En la primera part Saray va marcar el primer gol per a les de Xàtiva, però just abans del descans l’equip local va empatar. Ja en la segona meitat es va avançar de nou el CDX amb un gol de María, però les locals van marcar dos gols més, la qual cosa els va donar la victòria. Gran partit de les de Nerea Quesada, que fins i tot sense guanyar, van lluitar el partit fins a l’últim minut.

El dissabte al matí, l’equip Infantil-Cadet que dirigeix Alba Revert va jugar a la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar contra el Ciutat d’Alzira. Aquest va ser el primer partit de la Lliga Or, competició que disputen els equips classificats en els sis primers llocs de la primera fase. El duel va tindre dues cares molt diferents, l’equip local fort, aguerrit i exercint una important pressió, i el joc associatiu de les xativines, amb bon tracte a la pilota i dominant el partit des de la possessió. En el minut 15, després d’una pressió alta i robatori de pilota quasi dins de la seua àrea, marcaven el primer les de la Costera mitjançant Mencia amb un potent tir des de fora de l’àrea. Ja en la segona meitat, i després de fallar les de Xàtiva moltes ocasions de gol, va empatar el partit el Ciutat d’Alzira, encara que, minuts més tard, Mencia de nou en un mà a mà va marcar el gol que va tancar el resultat. Ajustat 1-2 per a les d’Alba Revert, que lideren la lliga Or, i continuen imbatudes en tots els partits oficials disputats aquesta temporada.

El pròxim cap de setmana, l’equip de F8 de Nerea Quesada jugarà el dissabte a les 11:30 h contra l’Ontinyent en el Paquito Coloma, les de Revert ho faran a les 12:00 hen el mateix camp i davant el mateix rival, mentre que les amateurs de Rocio Hervás disputaran el seu partit a les 17:00 h contra el Catarroja també en el Paquito Coloma.