Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El proper divendres 28 d’abril a les 11’30h tindrà lloc al Saló d’Actes de l’IES Josep de Ribera la presentació de l’informe amb els resultats de l’enquesta sobre intenció de vot per a les eleccions municipals realitzada per l’alumnat de 1r de Batxillerat i el Departament de Geografia i Història. A l’acte també assistiran representants de totes les forces polítiques.

La realització d’aquest projecte educatiu de l’IES Josep de Ribera té dues finalitats fonamentals: Per una part, aconsegueix que els alumnes de Batxillerat coneguen què són les enquestes, com es fan i quina finalitat tenen dins dels processos d’anàlisi sociològica actuals en un sistema democràtic. Per altra banda, permet que la societat xativina dispose d’una informació de gran interés sobre temes relacionats amb el govern i la gestió de l’Ajuntament.

La realització de l’enquesta ha suposat la participació d’un total de 98 alumnes dividits en tres grups de treball, sent la xifra més alta d’alumnes participants de totes les enquestes realitzades fins al moment per l’IES Josep de Ribera. Finalment, s’han pogut aconseguir un total de 502 entrevistes, complint, per tant, el criteri del CIS per a ser considerada “enquesta d’alta fiabilitat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva