Solopizza Xàtiva

Centelys

  • L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva s’adhereix a la iniciativa i estrena demà la pel·lícula “RED” en exclusiva per a totes les seues xiquetes i xiquets tant en planta com en consulta de pediatria.
  • RED s’estrenarà a nivell mundial l’11 de març en Disney+, iniciativa a què s’han sumat més de 100 hospitals de totes les comunitats autònomes espanyoles i 60 de Portugal, perquè prop de 2000 xiquets hospitalitzats disfruten de la seua emissió des de les seues pròpies habitacions.
  • Una vegada més, Disney, Grupo Italfarmaco i les Conselleries de Sanitat de les 17 comunitats autònomes s’han implicat de forma activa en esta iniciativa.

Una estrena de Disney arriba amb la pel·lícula RED als hospitals infantils d’Espanya i Portugal perquè els xiquets i xiquetes ingressats puguen disfrutar d’una bona estona de diversió des de les seues pròpies habitacions.

Per quart any consecutiu, l’esperada cita de Disney es torna a fer realitat en els hospitals demà 11 de març, iniciativa a la qual s’adhereix l’Hospital Llluís Alcanyís de Xàtiva. Sens dubte, una data molt especial para prop de més de 2000 xiquets i jóvens de 106 hospitals de les 17 comunitats autònomes espanyoles i 64 hospitals de Portugal, que tindran l’oportunitat de veure esta estrena en primícia gràcies a la labor i compromís de totes les entitats implicades que han fet possible esta iniciativa.

Aquesta experiència serà possible gràcies a la tecnologia que disposa la xarxa informàtica de l’Hospital i a l’esforç del laboratori Italfarmaco que junt amb el servei de streaming de Disney+, permetrà oferir l’estrena a través d’una app de fàcil accés per a seguir la pel·lícula des de les habitacions i també des de diverses pantalles instal·lades a les consultes externes de pediatria i l’aula pedagògica hospitalària i passar així una bona estona sentint de prop la màgia de Disney.

Encara que pareix que la situació generada per la pandèmia ha entrat en una nova fase esperançadora que podria portar al seu fi, es mantindran unes condicions rigoroses de seguretat amb la màxima prudència perquè la jornada seguisca el seu curs amb normalitat.

L’esperada cita de l’estrena en Disney+ es convertirà novament en una trobada molt especial i inoblidable per a xiquetes i xiquets i sobretot per als jóvens que veuran reflectides situacions i inquietuds típiques de la seua adolescència. I és que els canvis propis de l’edat i les excessives emocions del seu protagonista, sumades a una peculiar herència familiar, la portaran a conviure amb divertides circumstàncies que li desesperen al principi però que al final sabrà suportar amb ànim.

Des de la Gerència del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent s’ha destacat la iniciativa que ha comptat amb l’esforç de varios Serveis hospitalaris com Manteniment, Informàtica, Pediatria i Comunicació per tal que puga gaudir-se d’aquesta experiència “que pretén fer més humana l’estada i l’espera, que tant els més menuts com les seues famílies han de fer quan venen a l’hospital”.

WhatsApp Portal de Xàtiva