Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Amb una superfície superior als 100 metres quadrats, s’ha instal·lat una carpa annexa a l’àrea d’urgències de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Es pretén així ampliar l’espai per a l’espera d’acompanyants després que per motiu de la pandèmia les sales habituals s’han hagut de fraccionar per als tres circuits independents que existeixen en urgències (respiratoris, general i pediatria).

La nova sala té accés des de la sala d’espera d’acompanyants de pacients amb patologia “no respiratòria”, compta amb climatització, sòl de tarima, llum natural, ventilació i extracció d’aire independent i proveeix d’espai suficient per a poder mantindre la distància de seguretat i complir amb els requeriments d’aforament que és el seu principal objectiu.

Aquesta instal·lació busca una major confortabilitat dels acompanyants dels malalts mentre són atesos. Es recorda que per motius de seguretat el nombre d’acompanyants està limitat a un per pacient però NO poden accedir amb ells a les àrees on se’ls presta l’atenció directa, excepte en casos de persones dependents.

WhatsApp Portal de Xàtiva