Solopizza Xàtiva

L’Hospital Lluís Alcanyís i l’Associació Gent de la Consolació de Xàtiva han posat en marxa la campanya d’arreplegada solidària d’aliments

La situació de crisi que està ocasionant la pandèmia de COVID19 s’està deixant sentir ja entre les famílies amb majors carències econòmiques de la població. Des del col·lectiu que arreplega i distribueix aliments entre els més necessitats s’ha informat que s’ha duplicat la demanda arribant a l’entrega setmanal de més de 120 bosses amb aliments bàsics en les últimes setmanes.

Després de conéixer aquesta situació el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa la iniciativa d’arreplega d’aliments i productes d’higiene personal entre els seus professionals i usuaris. Pare això, s’ha ubicat un contenidor en l’entrada de l’Hospital de Xàtiva on es poden depositar els productes pels donants. Una vegada per setmana l’Hospital farà entrega d’aquests aliments i productes a l’Associació Gent de La Consolació.

Aquesta iniciativa pretén motivar l’acció solidària de donar aliments, tant als professionals com a les persones que acudeixen a l’Hospital, davant de la situació econòmica que està afectant un nombre creixent de famílies del nostre entorn més pròxim.

WhatsApp Portal de Xàtiva