L’Hospital de Xàtiva instal·la un equip nou per a la realització de determinacions PCR

824

Solopizza Xàtiva

Centelys

Aquest autoanalitzador de biologia molecular R2000 SP s’uneix al que ja es disposava d’aquest mateix model per a incrementar la capacitat d’analítiques i els seus temps.
Amb tot, aquest laboratori tindrà potencial per a la realització de més de 1000 PCR diàries.

Aquesta inversió es realitza després de sofrir una avaria en un d’aquests equips que, en setmanes i dies anteriors, han estat retardant els resultats d’una prova que s’ha convertit en determinant per al control de l’epidèmia i que fa tan sols un any era gairebé una desconeguda.

Cal recordar que el laboratori de microbiologia del Lluís Alcanyís va ser un dels primers comarcals a adaptar-se per a realitzar PCR en el mes d’abril. En aquells primers mesos va començar a realitzar aquesta prova de biologia molecular que només es realitzava a València.

Aquesta ràpida adaptació ha facilitat des de l’inici de la pandèmia s’ha tingut en el Departament els resultats en millors temps, al que també ha contribuït dotar a aquest laboratori de més personal tècnic que presta en data d’avui un servei en horari de 24 hores set dies a la setmana.

WhatsApp Portal de Xàtiva