Solopizza Xàtiva

Centelys

Ahir, 13 de febrer, va tindre lloc el tradicional acte-homenatge en record de les víctimes del bombardeig que va patir l’estació de Xàtiva el 12 de febrer de l’any 1939 amb la companyia d’una actuació musical a càrrec del pianista i compositor Miquel Juan Garcia.

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica Rosa Pérez Garijo, la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica Antonia Serna, el director General d’Administració Local Antoni Such i el diputat de Memòria Històrica Ramiro Rivera, a més de l’alcalde de la ciutat Roger Cerdà, la corporació municipal i familiars de les víctimes.

Durant l’acte es va projectar el curt sobre el bombardeig realitzat l’any passat per l’Ajuntament de Xàtiva, així com també altre sobre el 15º aniversari de la col·locació del monument de l’Aixopluc, creat per Miquel Mollà, junt a l’estació de trens de Xàtiva i impulsat per part del Consell de la Joventut de Xàtiva.

La lectura del manifest d’aquest any l’efectuà la Consellera Rosa Pérez Garijo, i durant l’acte van prendre la paraula l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Memòria Històrica Raquel Caballero.

L’acte va finalitzar amb una ofrena de corones de llorer als peus del monument i una ofrena de flors per part del públic assistent.

WhatsApp Portal de Xàtiva