L’exposició d’Orfeu Soler i el bus LABORA arriben a Canals

72

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’exposició d’Orfeu Soler «AL VOLTANT DELS BORJA. UNA VISIÓ PERSONAL I CONTEMPORÀNIA» arriba a Canals

El vinent dijous, 7 de juliol, s’hi durà a terme la inauguració de l’exposició «Al voltant dels Borja. Una visió personal i contemporània«, de l’artista denier Orfeu Soler.
Serà a la Casa de Cultura Ca Don José de Canals, i estarà disponible per a visitar fins al 31 d’agost.

Orfeu Soler és un artista emergent d’una generació de creadors a la rereguarda de l’academicisme i de la mediterraneïtat. En «Al voltant dels Borja. Una visió personal i contemporània«, aborda l’essència de la família valenciana més universal de la història, els Borja.

Es tracta d’una obra que eludeix el concepte preconcebut d’art. L’exposició és un compendi d’estils. De vegades és acadèmica, d’altres, clàssica. També és renaixentista, expressionista, d’avantguarda, conceptual i, fins i tot, religiosa.

L’horari de visites de la mostra serà:
• De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores
• Dilluns, dimecres i divendres de 18.00 a 20.00 hores

Des del Consistori, us conviden a totes i tots a participar de la mostra dels Borja sota el prisma i la mirada de l’autor.

El bus LABORA arriba a Canals

L’Ajuntament de Canals, per a aconseguir l’acostament als serveis d’informació i orientació de LABORA al municipi, s’ha prestat a participar amb l’adhesió a aquest conveni.

Per a aquest propòsit, des del Consistori es facilitarà un espai i es col·laborarà en la difusió del servei que es prestarà en el/els punts mòbils.

En aquests, es donarà atenció personalitzada tant a les persones inscrites com demandants d’ocupació en els Centres LABORA, com a les persones no inscrites que es mostren interessades.

La finalitat principal d’aquesta iniciativa és facilitar i millorar l’accés a l’ocupabilitat de la ciutadania en situació de desocupació, informant i orientant sobre els serveis que presta LABORA, garantint la igualtat a l’ocupació, i trencant les barreres territorials i tecnològiques del servei públic amb els municipis menys poblats.

L’acció es durà a terme els dies 30 de juliol i 1 d’agost, a la plaça Pont del Riu, en horari de 10.00 hores a 18.00 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva