L’Eurodiputat Jordi Sebastià a les xarrades de Compromís per Xàtiva

354

La primera xarrada del mes de juny de “Governs amb Compromís” ens acosta a Xàtiva les polítiques europees i com ens afecten en la nostra vida diària.

Dissabte tindrà lloc la primera xarrada del mes de juny de “Governs amb Compromís”. Amb aquest cicle, organitzat per COMPROMÍS XÀTIVA, vol obrir la política a la ciutadania i  convidar-la a que es senta part del canvi.

Este cap de setmana és el torn de la política europea. La xarrada estarà a càrrec de Jordi Sebastià. L’eurodiputat de COMPROMÍS acostarà fins a Xàtiva totes aquelles decisions que es prenen cada dia a Brussel·les i que, sense ser conscients, afecten la vida dels veïns i veïnes de la ciutat.

Cristina Suñer, portaveu de la formació xativina ha reiterat la bona acollida d’esta iniciativa per la qual han passat ja Mònica Oltra, Vicent Marzà o Maria Josep Amigó. “Estem acostant a la gent la gestió de totes les administracions i creiem que això naturalitza i desestigmatitza la relació entre els polítics i les persones. Esta setmana volem acostar una realitat que per a molts és desconeguda i és tot allò que s’acorda a Europa i que ens afecta directament”.

A esta xarrada li seguirà la protagonitzada pels representants de COMPROMÍS a l’ajuntament. La trobada amb els regidors de COMPROMÍS, Cristina Suñer, Joanjo Garcia Terol i Pilar Gimeno serà el dissabte 11 de juny coincidint en la setmana que es va gestar el Pacte de Sant Domènech.

Les xarrades tindran lloc a les 7 de la vesprada a la plaça de la Bassa o a la Casa de la Cultura, en cas que ploguera.

Des de Compromís per Xàtiva es fa una crida a tota la ciutadania per que participe d’aquestes xarrades i tinga l’oportunitat de conèixer qui els governa.

WhatsApp Portal de Xàtiva