L’Espai Feminista d’EU Xàtiva recolza el col·lectiu de dones ‘Ve la luz’ a Madrid.

774

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Una representació de l’Espai Feminista d’EU Xàtiva, encapçalada per la seva coordinadora Estrella Jiménez, van viatjar a Madrid per tal de donar el seu suport a les dones del col·lectiu de dones gallegues ‘Ve la Luz’, que es troben en vaga de fam des de fa 10 dies contra les violències masclistes i la passivitat del govern davant l’onada salvatge d’assassinats que estem patim enguany.

En paraules de la coordinadora, “Hem sentit molta ràbia e impotència, es molt trist, quan veus que la classe política les tenen a escassos metres del Congrés i ningú s’acosta, però això encara les fa més fortes. La gent anònima es la que està recolzant-les, tots els dies arriben autobusos de diverses ciutats de tota Espanya. La veritat que són unes dones molt valentes.”

“A més a més vam poder constatar que està arribant gent per tal de quedar-se allí amb elles. Com sempre la força i la solidaritat sempre venen del costat del poble. Ens estan assassinant i es l’hora de menys silencis i més grits.” Ha afegit.

L’Espai Feminista d’EU Xàtiva no podem tolerar cap tipus de violència envers les dones i volem fer una crida als polítics per tal de que afronten el problema amb fets i no amb paraules.

Però la lluita contra aquesta lacra és cosa de totes i tots perquè no poden normalitzar-se aquests tipus de violències sense tindre una resposta social clara i contundent, i en eixe sentit continuarem la nostra tasca.

L’Espai Feminista va tindre l’oportunitat de raonar amb diversos diputats i diputades com Alberto Garzón o Diego Cañamero, a qui els va demanar un pas en davant i un clar pronunciament en favor de les nostres companyes en vaga de fam.

Volem aprofitar per recordar-vos que el proper 25 de febrer, igual que cada 25 de mes, us esperem a la porta de l’Ajuntament amb la resta de col·lectius de dones de Xàtiva per tal de rebutjar les violències masclistes i donar suport a les dones que la pateixen.

ENS VOLEM VIVES !!!

WhatsApp Portal de Xàtiva