Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Des de la Gerència del Departament així com des de Salut Pública s’incidix a destacar “un increment important de casos covid entre la població de les nostres comarques en les dos últimes setmanes” i advertixen de la necessitat d’extremar les mesures de seguretat. Coincidixen en que “és necessari que es vacune tota aquella persona que no ho ha fet perquè la vacuna protegeix” si bé també reconeixen que a la vacunació cal sumar la resta de mesures que eviten les transmissió, perquè no evita completament el contagi i que tothom coneix: distàncies de seguretat, mascareta, espais ventilats, neteja de mans frequent “que sembla s’están oblidant en la vida quotidiana”.

En unes dos setmanes hem passat de tindre una mitjana de persones hospitalitzades de 4 als 12 que tenim hui a l’Hospital de Xàtiva. Encara que açò no es puga considerar una tònica per si sola, l’increment de la incidència acumulada en les poblacions del Departament segueix en progressió creixent i es continua transmetent a l’increment d’ ingressos hospitalaris. De les 12 persones ingressades en este moment, no hi ha cap en uci.

Des de la Gerència es fa una crida a la població a “extremar les mesures de seguretat i que es vacune tota aquella persona que encara no ho ha fet, atés que la falta de vacunació completa de la població pot provocar que una persona no vacunada asimptomàtica contagie a una altra que sí ho està

Es demana una cura especial en “evitar en la mesura que es puga, els espais tancats sense ventilació en què no es puga usar la mascareta en tot moment”.

Des de la direcció de Salut Pública del departament s’informa que els brots familiars/socials són els que predominen i es van estenent pel Departament, que una setmana més està en RISC MITJÀ però amb una corba que estimen “d’ascens més lent que la del mes de juliol i imputable al percentatge que existix encara a no vacunats

Per comarques la VALL d’ALBAIDA està en nivell de RISC ALT, els nostres municipis de la RIBERA ALTA, la COSTERA i la CANAL DE NAVARRÉS estan en situació de RISC MITJÀ per incidència acumulada en els últims 14 dies.

Es presenta també esta setmana la raó d’incidència entre els no vacunats o amb vacuna incompleta sobre vacunats completament.

Salut Pública ha informat hui que de les dades que disposen “s’observa que les persones NO vacunades emmalaltixen un 123% més que els vacunats.

WhatsApp Portal de Xàtiva