Les noves mesures per a la contenció de la COVID-19 entraran en vigor demà

615

Solopizza Xàtiva

  • La consellera de Sanitat es reuneix hui amb Salut Pública per a ultimar la incorporació d’aquestes actuacions

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, mantindrà hui una reunió amb Salut Pública amb la finalitat d’implantar en la Comunitat Valenciana les mesures recollides en l’acord aconseguit aquest divendres en el Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut amb actuacions coordinades entre totes les comunitats autònomes per a respondre a l’actual moment d’increment de casos positius en COVID-19 en tota Espanya.

D’aquesta forma, està previst que les noves mesures entren en vigor en tot el territori valencià a partir de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) dimarts que ve (demà).

Aquestes mesures afecten diferents àmbits socials com l’oci nocturn, l’hostaleria, la celebració de diferents esdeveniments i el consum de tabac al carrer. Entre altres, figura la prohibició de fumar en la via pública o a l’aire lliure si no es poden guardar dos metres de distància, el tancament de discoteques, sales de ball i bars de copes o la limitació d’horari per a establiments d’hostaleria, restauració, terrasses i bars i restaurants amb el tancament, com a màxim, a la 1.00.

Barceló ha assenyalat que “era necessària la coordinació i homogeneïtzació de les mesures per a aconseguir la major efectivitat, tenint en compte la mobilitat i el període vacacional en el qual ens trobem“.

WhatsApp Portal de Xàtiva