Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

COMUNICAT OFICIAL JLF DE XÁTIVA 15 DE MAIG DEL 2020

Reunits unta General Extraordinària, via telemàtica, amb la presència de rillustríssim Alcalde de la Ciutat i president nat de la JLF de Xàtiva, Roger Cerdà i Boluda, la regidora de falles Maria Beltran i Ferrem, l’executiva de la Junta Local Fallera i els representants de totes les comissions de la ciutat, amb motiu de tractar el desenvolupament de la situació actual referent a les falles de la ciutat, s’apleguen als següents acords:

Primer.- Anul.lar definitivament la celebració de la Setmana Fallera de l’exercici 2019-2020 en vista de la incertesa que es viu en l’actualitat sobre el desenvolupament de la pandèmia que en l’àmbit mundial ens afecta.

Segon.- Donar per tancat l’exercici 2019/2020 a les falles de la ciutat i donar inici el 2020/2021.

Tercer.- Aprovar la continuïtat per a l’exercici 2020/2021 de les representants oficials de la nostra festa, com són les Majors de la ciutat de Xàtiva, la seua Cort d’Honor i acompanyants, com també a la resta de representants de les comissions de la ciutat.

Quart: Tractar i aprovar en una próxima assemblea general de la Junta Local Fallera de Xàtiva la concreció de les mesures extraordinàries a aplicar al nou exercici 2020/2021.

El consistori municipal, junt amb l’executiva de la Junta Local Fallera de Xàtiva, i les denou comissions de la ciutat volen mostrar la seua tristesa per haver hagut d’aplegar a prendre aquesta decisió, meditada i consensuada, pensant en el bé comú, i seguint les recomanacions de les entitats sanitàries. Les falles de la ciutat, des de la seua aparició, hem lluitat per preservar la història i les tradicions del Poble Valencià, i a pesar dels impediments que hem tingut al llarg del temps, sempre ens hem refet i aquesta vegada no serà diferent.

Des de hui continuem treballant en conjunt, tots els fallers de la ciutat, per a seguir demostrant perquè les falles son patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

Estarem al costat de tots els que formen part de la festa, perquè tots som igual d’importants i necessaris per a continuar fent possible que els carrers de Xàtiva s’òmpliguen d’alegria i color, de pólvora i música, d’aromes de flors, de monuments, de records i tradició.

Prompte tot passarà.

WhatsApp Portal de Xàtiva