Les escoles esportives municipals, l’esport per a adults i les activitats a la piscina s’iniciaran a finals de setembre

A partir d’aquest divendres 10 ja es poden realitzar les inscripcions de les persones interessades a través de la web municipal o al poliesportiu Les Pereres

751

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva donarà inici a finals d’aquest mes de setembre a les activitats esportives municipals, entre les quals es troba l’esport per a persones adultes, les escoles esportives municipals i les activitats en la piscina coberta.

Una vegada finalitzada la temporada d’estiu, aquest passat dilluns es va reobrir la piscina coberta del poliesportiu Les Pereres per al bany amb torn lliure i per a l’entrenament dels clubs locals, i està previst que el proper 27 de setembre s’inicien les diferents activitats programades: aquagym, iniciació de 0 a 2 anys i de 3 a 5 anys, perfeccionament de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys, i iniciació i perfeccionament per a persones adultes; activitats que es realitzaran fins al 31 de maig. Les activitats a la piscina compten amb diferents horaris de dilluns a divendres, amb una ràtio de 8 alumnes per a totes elles excepte per a l’aquagym, activitat que tindrà un aforament d’entre 10 i 20 persones.

D’altra banda, també es reprenen des del 27 de setembre i fins el 31 de maig les escoles esportives municipals, en les quals es podrà triar entre esports com ara atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, esport adaptat, voleibol, minibasquet, aeròbic i handbol. Les seus d’aquestes activitats seran el pavelló Francisco Ballester, el poliesportiu Les Pereres, el pavelló de voleibol, el col·legi Gozalbes Vera, el gimnàs del col·legi Jacinto Castanyeda i l’IES Josep de Ribera, mentre que les ràtios aniran d’un mínim de 10 a un màxim de 30 alumnes i el preu de tot el curs serà de 64 euros (sent gratuïta l’escola esportiva adaptada).

Per últim, el 27 de setembre es reprén també l’esport per a persones adultes, que s’estendrà fins al 30 de juny. En aquest cas les persones interessades es poden apuntar a activitats com ara manteniment físic, gimnàstica correctiva, pilates, aeròbic step, zumba, esport adaptat i boccia; i els llocs on es desenvoluparan seran els pavellons de Voleibol i Francisco Ballester, el col·legi Gozalbes Vera i l’Institut Lluís Simarro. La ràtio d’alumnat anirà d’un mínim de 10 a un màxim de 35 persones i depenent de les inscripcions es podrà augmentar o reduir el nombre d’hores i dies.

Cal destacar que tant en les activitats de la piscina com en l’esport per a persones adultes es pot realitzar un pagament únic per a tot el curs o bé trimestral. La inscripció i el pagament es podran fer a partir de demà divendres 10 de setembre mitjançant la web www.xativa.es, en el seu apartat d’esports. Hi haurà que clicar en la pestanya «Inscripcions / reserves» i complimentar les dades d’identificació d’usuari (donant-se d’alta en cas de no disposar-ne encara d’un). Una vegada dins s’haurà de clicar en «Nova inscripció» en l’apartat d’activitats esportives municipals, triar la modalitat i l’activitat escollida i confirmar per fer efectiu el pagament. Altra opció per donar-se d’alta serà la d’emplenar i entregar la fitxa d’inscripció a la recepció del poliesportiu Les Pereres i procedir al pagament mitjançant targeta bancària.

«Convidar a totes les persones usuàries a inscriure’s i reprendre unes activitats que tenen una gran acceptació a la nostra ciutat, i que seguiran comptant amb totes les mesures de seguretat necessàries», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

Per a dubtes i consultes es pot telefonar al Poliesportiu Les Pereres (96 228 30 00) en horari de 7 a 21 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva