Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

La Federació Salut Mental Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i el Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València posen en marxa una campanya de divulgació sobre la depressió. Aquesta campanya consisteix en el repartiment de 70.000 tríptics en les 1.250 farmàcies de la província de València.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que compta amb el patrocini de la companyia farmacèutica Janssen, és difondre entre la població en general aquest problema de salut mental que afecta més de 2 milions de persones a Espanya. En el fullet es recullen, a més d’informació bàsica i dades estadístiques de la depressió, recomanacions tant per a les persones que tenen aquest problema de salut com a les persones que li envolten. De fet , el 5% de la població mundial té depressió, al voltant de 280 milions de persones en el món, i aquestes persones tenen un risc 21 vegades major de morir per suïcidi que la població en general.

  • La depressió és ja, segons l’Organització Mundial de la Salut, la primera causa de discapacitat a nivell mundial en persones joves i adultes.
  • 1 de cada 5 persones ateses en urgències es veu afectada per depressió i/o ansietat.
  • El 5% de la població mundial té depressió.
  • 280.000.000 de persones en el món tenen depressió.
  • A Espanya més 2.000.000 de persones tenen aquest problema de salut.
  • Les persones que pateixen depressió tenen un risc 21 vegades major de morir post suïcidi que la població general.

WhatsApp Portal de Xàtiva