PoolWork Xàtiva

26.05.2020 | Sandra García i Elena Luna

Els equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB van disputar, el passat cap de setmana, una nova jornada de les seues respectives lligues. En aquest cas, cap dels tres equips va aconseguir la victòria.

El diumenge, l’equip amateur va rebre al CFF Marítim C al Paquito Coloma. Les valencianes aplegaven al partit en el segon lloc de la classificació, mentre que l’equip xativí ho feia establit en la tercera plaça. Finalment, la victòria va ser per a les visitants per un ajustat 3-4. El resultat no va ser del tot just per a les jugadores del Ciutat de Xàtiva, ja que van ser superiors futbolísticament durant la primera part i una bona estona de la segona. Tant va ser així que les de Rocío Hervás es van anar al descans 3-1 a favor, amb gols de María Miralles (2) i María Sanchis. En la segona meitat, les jugadores locals no van aconseguir trenar el joc de la primera i va caure el nivell futbolístic, cosa que va aprofitar de bona manera el Marítim per marcar els gols necessaris per a emportar-se el partit.

D’altra banda, dissabte va tindre lloc la penúltima jornada de lliga a casa per a un intantil-cadet que ja es campió de lliga i que va empatar contra el CF Gandia. L’equip visitant es va avançar en el minut 23 però l’equip xativí gràcies al seu bon joc i les nombroses ocasions van aconseguir igualar el marcador amb un gol de Micaela. En la segona part, va haver-hi moltes ocasions per a l’equip local que, així i tot, no va poder avançar-se en el marcador.

Per últim, també dissabte es va enfrontar l’equip de les més xicotetes del Ciutat de Xàtiva a la UD Picassent en la primera jornada de la lliga plata. El duel va finalitzar amb un empat a 3. Durant la primera part, el joc va estar igualat, però l’equip visitant va anotar un gol a favor. Ja en el començament de la segona meitat, les de Nerea Quesada van poder sentenciar el partit amb 3 gols de Maria en menys de deu minuts, però les del Picassent no es van quedar arrere i també van marcar dos gols, en un partit molt igualat i replet de gols i jugades cridaneres.